Sebi szobája

A gyermek születésével először a babaszobát rendezzük be. Itt a rácsos ágy, a pelenkázó és esetleg egy kényelmes fotel a legfontosabb bútordarab. Aztán, ahogy elkezd nőni a gyerek lecserélődik a rácsos ágy egy nagyobb fekhelyre, a pelenkázó helyére kerülhet egy rajzolós asztal, persze kell még rengeteg pakolós rész, ahova az egyre több játék kerül, netán egy kis kuckó…

Sebi 6 évesen kapott egy igazi nagykisfiús gyerekszobát, anyukáját kérdeztük mi volt a cél és a “megrendelő” kívánsága?

BD: A cél egy funkcionális, személyre szabott, kortalan, de mégis egyedi gyerekszoba kialakítása volt. A megrendelő mindenképpen olyan ágyat szeretett volna, ami emeletes, felül alvó, alul játszó / kuckós résszel.

Mesélnél az anyagokról, színekről egy kicsit, miért pont ezek?

BD: A kis megrendelő kiválasztott egy nagyon meghatározó falszínt, így emellé fehéret és egy semlegesebb fa mintázatot választottunk. Fiúsat, de mégis semlegeset.

Legjobb ötlet?

BD: Mivel tudtuk, hogy pakolós helyből sose elég, ezért a galériára vezető lépcsőt úgy alakítottuk ki, hogy a fokok alatti hely is kihasználásra kerüljön. 

Mennyire elégedett az új tulaj a végeredménnyel?

BD: NAGYON !!! A jó munkához mindig idő kell. Mi már 2 éve gondolkoztunk, hogy majd milyen lesz a gyerekszobája. Pontos tervezés, ötletelés előzte meg a kivitelezést, így minden szépen klappolt elsőre. Mivel Sebi édesapja, Sarkadi Péter az Enter Team egyik cégvezetője, a közös összeszerelés tetszett neki a legjobban.

Sebi gyerekszobája - Enter Team