Enter Team

icon1

TAPASZTALAT

Több mint 10 éves működésünk során megszerzett sokrétű szakismerettel és tapasztalattal készítjük bútorainkat.

icon2

MINŐSÉG

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy bútoraink ellenőrzött és kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek, műszaki megoldásaink pedig korszerűek és innovatívak legyenek.

icon3

GARANCIA

Tudjuk, hogy érdeklődőinknek, megrendelőinknek a minőség mellett az is fontos, hogy a szolgáltatásainkat időben, és a tisztességes üzlet játékszabályait betartva kapják meg. Ezrét a munkáinkat időgaranciával és jótállással vállaljuk.

  • Enter Team Kft.              
  • Székhely: 2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.
  • Cégjegyzékszám: 13-09-167985
  • adószám: 13375975-2-13
  • Horváth Attila: +36 20 933 0465
  • Sarkadi Péter: +36 20 931 9618

 

 

BEMUTATKOZÓ

Az Enter Team egy bútortervező és kivitelező csoport. Munkájuk a kreatív tervezéstől és az igényes alapanyagok kiválasztásától, a magas minőségű gyártáson át a helyszíni beépítésig tart.  A cég 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, melynek két alapító tagja, Horváth Attila és Sarkadi Péter.

A vállalkozás saját tulajdonában lévő telephelyén összesen 14 fő dolgozik. A bútorok ellenőrzött és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, műszaki megoldásaik korszerűek és innovatívak. A modern eszközökkel felszerelt  műhelyben, nagy tudású szakembergárda végzi a gyártást. 

Visszatérő megrendelőik között magánszemélyek, vállalkozások, belsőépítészek, építészirodák és formatervező stúdiók egyaránt megtalálhatók.

Az elmúlt időszakban autószalonok, bankok, éttermek, iskolák, óvodák, üzlethálózatok berendezését tudhatják referencia munkáik között. Vállalják egyedi vagy sorozatban gyártott termékek gyártását is.