fbpx

Munkamenet

Légy részese az alkotófolyamatnak!

Azt szeretnénk, ha jó döntést hoznál és a munka végeredményét évek múlva is örömmel használd.

01 Ajánlatkérés

Ha tetszik, amit eddig láttál és szeretnél szép bútorokat, akkor töltsd ki a kapcsolat menüpont alatt található 'ajánlatot kérek' űrlapot. Lehetőleg minden kérdésre próbálj meg részletesen válaszolni, mert így ajánlatunk is pontosab lesz.

02 Árajánlat

Az űrlap beérkezését követően felvesszük Veled a kapcsolatot és átbeszéljük a még kérdéses részleteket. Amint megvannak a szükséges információk, megküldjük előzetes árajánlatunkat.

03 Kávézás

Ha tetszik az ajánlatunk, az irodánkban folytatjuk az anyagok, színek és vasalatok kiválasztását egy finom kávé mellett. A végleges árajánlat elfogadásával és az előleg rendezésével kezdetét veszi a bútorgyártás.

04 Gyártás

A végső helyszíni felmérés alapján elkészítjük a gyártási rajzokat, ezek jóváhagyását követően megkezdődik a műhelymunka. Azon dolgozunk mindannyian, hogy olyan bútorokat alkossunk, melyek minden szempontból elnyerik tetszésedet.

05 Beépítés

Az üzemünkben már a kiszállítást megelőzően a legtöbb elemet készre szereljük, hogy a beépítés a lehető legrövidebb ideig tartson. A munka végeztével tiszta helyszínt és egy stílusos otthont hagyunk magunk után.

Ti kérdeztétek,

mi válaszolunk

Mennyibe kerül egy konyha?

Ez nagyban függ a konyha méretétől, a bútorok szerkezetétől, de az alapanyag, a vasalatok és a konyhapult kialakítása is befolyásolja a végső árat. Amennyiben igény van rá, segítünk a konyhagépeket is kiválasztani és megvásárolni. Miele gépekből a legjobb megoldásokat és árat kínáljuk ügyfeleinknek. A Dunavox különleges borhűtő kínálatából biztos találunk megfelelőt a legegyedibb igényekre is. Egyeztess velünk egy időpontot és látogass el dunakeszi bemutatótermünkbe, ahol részletesen át tudjuk beszélni, mit is szeretnél pontosan. Ezek után már meg tudjuk mondani, mennyibe fog kerülni álmaid konyhája.

Mennyi idő alatt készülnek el a megrendelt bútorok?

A megrendeléstől számítva 6-8 hét alatt készre gyártjuk a bútorokat. Azonban a sok éves tapasztalatunk alapján annyit eláruhatunk, hogy nem a gyártás szokta a legtöbb időt igénybe venni. Az alapanyagok kiválasztása és a végső tervek elfogadása néha jóval hosszabb folyamat, mint maga a gyártás. Azt javasoljuk, hogy érdemes erre időt szánnotok és tényleg mindenből olyat választanotok, amit igazán fogtok szeretni. Mi a teljes folyamatban végig mellettetek vagyunk, segítünk minden döntésnél.

Van saját lakberendezőm, akkor is megkereshetlek benneteket?

Persze! Nagyon örülünk annak, amikor a belső teret egy szakértő tervezi meg. Ilyenkor teljes az összhang a bútorok, a színek és a kiegészítő elemek között. Ha már van lakberendeződ vagy belsőépítész terveid, keress minket bátran és gyertek el együtt egy kávéra, hogy át tudjuk beszélni az elképzeléseiteket. Ha pedig még nincs belsőépítészed, de nagyon szeretnél, akkor is keress minket nyugodtan, mert szívesen ajánlunk jó szakembereket.

forgalmazott márkáink

Néhány márka azok közül, amiket mi is szívesen ajánlunk Nektek, mert minőségi garanciát jelentenek számunkra és megrendelőinknek is egyaránt. Hosszú évek óta jó kapcsolatot ápolunk mindegyik partnercégünkkel, így szakértői háttérrel és az igényeidet és kényelmedet szem előtt tartva tudjuk kiválasztani és beszerezni a megfelelő termékeket.

Liebherr
Dekton
Silestone
Miele
Blanco
TechniStone
Dunavox