fbpx

Rólunk

minőségi kivitelezés, megbízható csapat

Amikor elérkezel arra a pontra a felújítás, költözés, vagy átalakítás során, hogy felteszed magadnak a nagy kérdést:

Oké, eddig megvagyunk, de ki csinálja a bútorokat?

...egyszerűen válassz olyan csapatot, akiben megbízol és tetszenek az eddigi munkái. Mi azt szeretnénk, hogy arról mesélj a barátaidnak, mennyire könnyedén sikerült berendezned az otthonod, mert találtál egy olyan céget, akikkel nem egy ámokfutás, hanem kellemes alkotómunka volt a teljes folyamat.

Irodai munkatársaink

Jenei Csilla - pénzügyi és irodai menedzser

Jenei Csilla

pénzügyi és irodai asszisztens
Csáki Zoltán - gyártáselőkeszítő

Csáki Zoltán

gyártáselőkészítő

Kovács Krisztián

projektmenedzser
Tóth Ágnes - logisztikai menedzser

Tóth Ágnes

logisztikai menedzser
Szabó László - gyártáselőkészítő

Szabó László

gyártáselőkészítő
Juhász Zoltán - műhelyvezető

Juhász Zoltán

műhelyvezető

Műhely csapatunk,

akik életre keltik a megálmodott bútorokat!

Küldetésnek tekintjük, hogy az elvállalt feladatot a lehető legmagasabb minőségben készítsük el. Szakmailag kiváló csapatunk és korszerű gépparkunk a minőség és pontosság záloga. Azon dolgozunk, hogy olyan bútorokat alkossunk, melyek minden szempontból elnyerik majd tetszésedet.
A munkánk egyik legjobb része épp az, amikor beépítjük a bútorokat, és látjuk az elégedettséget a megrendelőnk arcán.

BÚTORASZTALOSAINK:
Horváth Norbert | Katona Gábor | Kántor István | Kocsis Zoltán | Nagy Gergely | Nagy Zoltán | Papp Márton | Player Dávid | Pollhammer Gábor | Trabalka Ferenc | Vizsolyi Árpád |
ASZTALOS TANULÓINK:
Feszl Márton, Bárdosi Máté

Ismerj meg minket jobban!

Tóth Kata
ügyvezető

Szakterület

Közgazdász végzettségemmel elsősorban a cég gazdasági irányításáért és döntéseiért felek. Emberközpontú szemlélettel állok a munkatársainkhoz és szervezem a munkaügyi feladatokat. Kreatív látásmódomnak köszönhetően én felelek a cég vizuális megjelenéseiért és a marketingért.

Küldetésem

A munkánkhoz a kezdetektől egyfajta önkifejezési formaként állunk hozzá Attilával. A saját stílusunk szerint építjük a cégünket és örülünk, hogy olyan értékeket kommunikálhatunk a munkatársaink és az ügyfeleink felé is, amik valósak és fontosak számunkra.

Kikapcsolódás

Szeretek főzni, mert abszolút kreatív kikapcsolódásként tekintek rá. Két tinédzser anyukájaként, fontosnak tartom az együtt töltött időt. A közös étkezések remek alkalmak egy-egy jó beszélgetéshez is. A filmezés a hobbim, amit a munkám során is sokat használok, hiszen a céges social média felületekre rengeteg videós tartalmat készítek. Szabadidőmben, amikor csak tehetem görkorit húzok és az amerikai skate dance stílusban a világban bármerre eltáncikálok :)

+

Horváth Attila
ügyvezető

Enter Team - egyedi bútorok gyártása

Küldetésem

Büszke vagyok rá, hogy egy olyan csapattal dolgozhatok, akik a legbonyolultabb és szerteágazó projektjeinket is mindig teljesítik. Hogy ez így is maradjon, ezért teszek nap, mint nap.

Enter Team - egyedi bútorok gyártása

Szakterület

Faipari mérnökként és bútortervezőként végeztem, így a cégnél én felelek a tervezés és a gyártás irányításáért. Szeretek kézi rajzos skicceket készíteni, sokszor ez indítja el a közös gondolkozást az ügyfeleinkkel. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően már fél szavakból is megértem, mit szeretnének a megbízóink.

Enter Team - egyedi bútorok gyártása

Kikapcsolódás

Fontos számomra, hogy kézzel fogható szép dolgokat alkossak, akár újrahasznosított alapanyagokból. Készítettem már kisbútor és ékszer kollekciót, amihez a festőműhelyünkben lerakódott és megszáradt festégréteget használtam fel. Amikor a Duna-parton találok egy szép uszadékfát, azon gondolkozom milyen bútorban használhatnám fel. A munkám a hobbim is, mert bútort alkotni jó dolog!