fbpx

Rólunk

minőségi kivitelezés, megbízható csapat

Amikor elérkezel arra a pontra a felújítás, költözés, vagy átalakítás során, hogy felteszed magadnak a nagy kérdést:

Oké, eddig megvagyunk, de ki csinálja a bútorokat?

...egyszerűen válassz olyan csapatot, akiben megbízol és tetszenek az eddigi munkái. Mi azt szeretnénk, hogy arról mesélj a barátaidnak, mennyire könnyedén sikerült berendezned az otthonod, mert találtál egy olyan céget, akikkel nem egy ámokfutás, hanem kellemes alkotómunka volt a teljes folyamat.

Irodai munkatársaink

Jenei Csilla - pénzügyi és irodai menedzser

Jenei Csilla

pénzügyi és irodai asszisztens
Csáki Zoltán - gyártáselőkeszítő

Csáki Zoltán

gyártáselőkészítő

Kovács Krisztián

projektmenedzser
Tóth Ágnes - logisztikai menedzser

Tóth Ágnes

logisztikai menedzser
Szabó László - gyártáselőkészítő

Szabó László

gyártáselőkészítő
Juhász Zoltán - műhelyvezető

Juhász Zoltán

műhelyvezető

Műhely csapatunk,

akik életre keltik a megálmodott bútorokat!

Küldetésnek tekintjük, hogy az elvállalt feladatot a lehető legmagasabb minőségben készítsük el. Szakmailag kiváló csapatunk és korszerű gépparkunk a minőség és pontosság záloga. Azon dolgozunk, hogy olyan bútorokat alkossunk, melyek minden szempontból elnyerik majd tetszésedet.
A munkánk egyik legjobb része épp az, amikor beépítjük a bútorokat, és látjuk az elégedettséget a megrendelőnk arcán.

BÚTORASZTALOSAINK:
Horváth Norbert | Katona Gábor | Kántor István | Kocsis Zoltán | Lukács Krisztián | Nagy Gergely | Nagy Zoltán | Papp Márton | Player Dávid | Pollhammer Gábor | Vizsolyi Árpád |
ASZTALOS TANULÓINK:
Feszl Márton, Bárdosi Máté

Ismerj meg minket jobban!

Tóth Kata
ügyvezető

Szakterület

Közgazdász végzettségemmel elsősorban a cég gazdasági irányításáért és döntéseiért felek. Emberközpontú szemlélettel állok a munkatársainkhoz és szervezem a munkaügyi feladatokat. Kreatív látásmódomnak köszönhetően én felelek a cég vizuális megjelenéseiért és a marketingért.

Küldetésem

A munkánkhoz a kezdetektől egyfajta önkifejezési formaként állunk hozzá Attilával. A saját stílusunk szerint építjük a cégünket és örülünk, hogy olyan értékeket kommunikálhatunk a munkatársaink és az ügyfeleink felé is, amik valósak és fontosak számunkra.

Kikapcsolódás

Pár éve elkezdtem filmezni, ami eleinte hobbinak indult, de már készítettem imázsfilmeket, reklámfilmet és videóklipeket is. Szeretek főzni, mert abszolút kreatív kikapcsolódásként tekintek erre is. Két tinédzser anyukájaként, fontosnak tartom az együtt töltött időt. A közös étkezés remek alkalom egy jó beszélgetéshez is.

+

Horváth Attila
ügyvezető

Enter Team - egyedi bútorok gyártása

Küldetésem

Büszke vagyok rá, hogy egy olyan csapattal dolgozhatok, akik a legbonyolultabb és szerteágazó projektjeinket is mindig teljesítik. Hogy ez így is maradjon, ezért teszek nap, mint nap.

Enter Team - egyedi bútorok gyártása

Szakterület

Faipari mérnökként és bútortervezőként végeztem, így a cégnél én felelek a tervezés és a gyártás irányításáért. Szeretek kézi rajzos skicceket készíteni, sokszor ez indítja el a közös gondolkozást az ügyfeleinkkel. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően már fél szavakból is megértem, mit szeretnének a megbízóink.

Enter Team - egyedi bútorok gyártása

Kikapcsolódás

Fontos számomra, hogy kézzel fogható szép dolgokat alkossak, akár újrahasznosított alapanyagokból. Készítettem már kisbútor és ékszer kollekciót, amihez a festőműhelyünkben lerakódott és megszáradt festégréteget használtam fel. Amikor a Duna-parton találok egy szép uszadékfát, azon gondolkozom milyen bútorban használhatnám fel. A munkám a hobbim is, mert bútort alkotni jó dolog!