Egy rózsadombi villa új élete

Nem is olyan régen rendeztük be ezt a csodaszép rózsadombi villát, aminek a konyháját már bemutattuk Nektek, de most megnézhetitek mi mindent alkotott még a csapatunk itt.  A különleges Corianból készült konyhapult egységéről és a konyha egyéb érdekességeiről bővebben olvashatsz itt. De most lássuk a többi munkát!  A lépcső szegélyezése során is különleges megoldás született a szegély ugyanis a falba van süllyesztve. Ezzel a megoldással a fókusz inkább a régi lépcsőburkolatra helyeződik, azt hangsúlyozza.

Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

A gardrób is tartogat egy-két izgalmas megoldást. Például a szekrény falába rejtett ajtó, első ránézésre egyáltalán nem tűnik ki és senki se mondaná meg, hogy az egy ajtó, így teljesen egyöntetű a gardrób felülete, nem töri meg egy oda nem illő ajtó frontja. Ebből az ajtóból lehet egyébként átjutni a mögötte lévő fürdőszobába.

Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

A gardrób is tartogat egy-két izgalmas megoldást. Például a szekrény falába rejtett ajtó, első ránézésre egyáltalán nem tűnik ki és senki se mondaná meg, hogy az egy ajtó, így teljesen egyöntetű a gardrób felülete, nem töri meg egy oda nem illő ajtó frontja. Ebből az ajtóból lehet egyébként átjutni a mögötte lévő fürdőszobába.

Rózsadomb gardrób - Enter Team

Rózsadomb fürdőszoba - Enter Team

Készült még egy előszobaszekrény és a második fürdőszoba berendezése is a mi kezünk munkája:

 

Lehet ezek a megoldások elsőre különösnek tűnnek, vagy elgondolkozunk, hogy miért is kellenek, de ennek a sok apró ötletnek köszönhetően lesz a végeredmény esztétikus és szerethető. És ne feledjük mindig annak kell, hogy igazán tetsszen egy bútor, aki azt használni fogja!

tervező: Juhász Janka – FBI Stúdió

kivitelezés és beépítés: Enter Team Kft.