Egy rózsadombi villa új élete

Néhány érdekesség egy budapesti villa berendezéséről:

A lépcső szegélyezése során különleges megoldás született, a szegély ugyanis a falba van süllyesztve. Ezzel a megoldással a régi lépcsőburkolatra próbáltuk a fókuszt helyezni, azt hangsúlyozni.


Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

A gardrób is tartogat egy-két izgalmas megoldást. Például a szekrény falába rejtett ajtó, első ránézésre egyáltalán nem tűnik ki és senki se mondaná meg, hogy az egy ajtó, így teljesen egyöntetű a gardrób felülete, nem töri meg egy oda nem illő ajtó frontja. Ebből az ajtóból lehet egyébként átjutni a mögötte lévő fürdőszobába.

Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

Rózsadomb - lépcsőszegély, Enter Team

A gardrób is tartogat egy-két izgalmas megoldást. Például a szekrény falába rejtett ajtó, első ránézésre egyáltalán nem tűnik ki és senki se mondaná meg, hogy az egy ajtó, így teljesen egyöntetű a gardrób felülete, nem töri meg egy oda nem illő ajtó frontja. Ebből az ajtóból lehet egyébként átjutni a mögötte lévő fürdőszobába.

Rózsadomb gardrób - Enter Team

Rózsadomb fürdőszoba - Enter Team

Készült még egy előszobaszekrény és a második fürdőszoba berendezése is a mi kezünk munkája:

 

Lehet ezek a megoldások elsőre különösnek tűnnek, vagy elgondolkozunk, hogy miért is kellenek, de ennek a sok apró ötletnek köszönhetően lesz a végeredmény esztétikus és szerethető. És ne feledjük mindig annak kell, hogy igazán tetsszen egy bútor, aki azt használni fogja!

(A Corianból készült konyhapultról és a konyha egyéb részeiről bővebben olvashatsz itt. )

tervező: Juhász Janka – FBI Stúdió

kivitelezés és beépítés: Enter Team Kft.