Rózsadombi villa

Ez a csodaszép és stílusos konyha nem csak látványában lenyűgöző, hanem a sok praktikus részletnek köszönhetően a mindennapi használat során is tökéletesen működik.

A műhelyünkben, nagy odafigyeléssel készült, hófehér Corian pult különleges anyaga lehetővé teszi, hogy az illesztések sehol sem látszódnak, a felület teljesen egybeolvad. Az egységet, a csepegtető rész pultba való bemarása tovább erősíti.

A következő érdekessége a konyhának, hogy a pult alatt rejtett konnektorokat helyeztünk el, amiket kívülről nem is lehet látni. A résen az éppen használt konyhagépek vezetékei kerülnek elő.

IMG_5114_2

 

A konyhapultról még egy érdekességet hadd mutassunk meg. Általában a pultok kicsit túllógnak az alatta lévő fiókokon, hogy a lecsöpögő folyadék ne szivárogjon be a résen. Itt kimondottan cél volt, hogy a pult és az alatta lévő szekrényajtók egy síkban legyenek, ezzel is hangsúlyozva ennek a résznek a tömbszerűségét. A probléma megoldására egy ferde lecsapást képeztünk az ajtókon, ami a lecsurgó folyadék elvezetésére szolgál.

tervező: Juhász Janka – FBI Stúdió

kivitelezés és beépítés: Enter Team Kft.