Kattuska

A KATTUSKA egy, új hazai gyerekjáték márka, melyet  az Enter Team egyik tulajdonosa Horváth Attila és felesége Tóth Kata keltett életre. Olyan formatervezett gyerekjátékok és az ezekhez tartozó kiegészítők tárháza, amelyek között a játszadozó gyerek fantáziája szabad teret kap, miközben tiszta forma és összhang veszi körül.

A házaspár 2 kisgyermeke egy igazi emeletes birodalommal büszkélkedhet gyerekszobaként. Tulajdonképpen ez a Kastély galéria ihlette első design játékukat a Kastély játszóházat is.

Tervező&kivitelező: EnterTeam

 

  • “Nincs olyan gyerek, aki ne ilyen otthonról álmodna, mint amit Soma és Hanga tudhat magáénak. A két eleven gyerekszoba tulajdonos – civilben óvodások és iskolások, de foglalkozásuk szerint terméktesztelők – időjárástól függetlenül saját hajóra szállhatnak, mely csodás kis bárkában evezni, parkettatengeren ringatózni is lehet, akár egy bölcsőben. Elvarázsolt szobájukban bármikor megengedett az ádáz kardozós párbaj, a szervezett kalóztámadás, sőt az előzetes bejelentés nélküli várfoglalás. Könyvespolcaikat tetszés szerint babaházzá rendezhetik, emeletes kastélyukba felmászhatnak a legjobb barátok, esős napokon pazar előadásokat szervezhetnek saját bábszínházukban. Kattuskáék szobájában minden a gyerekek kicsi méreteihez és óriási fantáziájához szabott. Bútoraik és gyerekjátékaik meghódították a hazai közönséget.”Böjtös Kinga, Széplak magazin, 2013. április-májusi szám.