Az évek során megszerzett sokrétű szakismerettel és tapasztalattal készítjük bútorainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy bútoraink ellenőrzött és kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek, műszaki megoldásaink pedig korszerűek és innovatívak legyenek. 

Egy bútor minőségét, élettartalmát és árát nagyon sok tényező befolyásolja. Igyekszünk mindig a megrendelő igényeihez igazodva kiválasztani a számára legideálisabb megoldást. Munkafolyamatunk a kreatív tervezéstől és az igényes alapanyagok kiválasztásától, a magas minőségű gyártáson át a helyszíni beépítésig tart.

Munkáink funkció, ergonómia, anyaghasználat és stílus szempontjából is széles skálát ölelnek fel.

profilunk
 • egyedi bútortervezés és kivitelezés
 • az elkészült bútorok helyszínre szállítása és szakszerű beépítése
 • belsőépítész partnerek terveinek kivitelezése
 • kárpitos bútorok és korpuszbútorok gyártása
 • üzletek, irodák, éttermek berendezése
 • közintézmények (iskolák, óvodák, okmányirodák) berendezése
 • szériabútorok tervezése és gyártása
 • 3D látványtervek készítése
Kiegészítő szolgáltatásként az alábbi termékek értékesítésével is foglalkozunk:
 • háztartási gépek
 • matracok
 • székek
munkamenet
Felmérés:

Munkafolyamatunk elengedhetetlen része, hogy pontosan felmérjük leendő megrendelőnk igényeit és a helyszínt. Nem mulasztjuk el, hogy precízen, digitális eszközökkel és fényképezőgéppel feltérképezzük a beépítési helyet.

Tervezés:

Az ajánlatkérőnk elképzeléseinek messzemenő figyelembevételével, megosztva vele ergonómiai és kreatív javaslatainkat közös munka során alakítjuk ki tervezett bútoraink designját. Igény esetén kézi rajzokkal vagy fotórealisztikus 3D látványtervekkel illusztráljuk elképzeléseinket.

Ajánlat:

Árajánlatunk elkészítésekor az egyértelműségre törekszünk. Fontos számunkra, hogy érthető módon írásba foglaljuk az ajánlott bútor műszaki tartalmát.

Megrendelés:

Aláírásunkkal hitelesített megrendelőt készítünk, amely a megrendelt bútorok rajza és leírása mellett a beépítés várható időpontját és az átvett előleg összegét is rögzíti.

Gyártás:

Új és korszerű gépparkunk a minőség és pontosság mellett a biztonságos munkavégzés záloga is. Nagy hangsúlyt helyezünk rá, hogy munkatársaink egészséges és biztonságos körülmények között készíthessék el ügyfeleink bútorait.

Beépítés:

Körültekintő felkészülés előzi meg a beépítést. A műhelyben készre szerelt bútorelemek, és az ezek szállítására alkalmas gépjárműpark biztosítja, hogy a helyszíni szerelés a lehető legrövidebb ideig nehezítse meg megrendelőink életét. Falfúrás előtt – a kellemetlen meglepetések elkerülése végett – ultrahangos falszondával ellenőrizzük, hogy milyen csöveket, vezetékeket rejt a vakolat. A munka végeztével munkatársaink tiszta helyszínt hagynak maguk után.

garancia

Tudjuk, hogy érdeklődőinknek, megrendelőinknek a minőség mellett az is fontos, hogy a szolgáltatásainkat időben, és a tisztességes üzlet játékszabályait betartva kapják meg. Ezrét a munkáinkat időgaranciával és jótállással vállaljuk.

Időgarancia:

Érdeklődőinknek, a ránk váró feladat egyeztetésétől illetve felmérésétől számított 1 héten belül írásos árajánlatot készítünk. A megrendelt bútorok kivitelezését – a feladat összetettségétől függően – a megrendeléstől számított 2-6 héten belül vállaljuk. Ennek időpontját aláírt megrendelő-nyomtatványunkban pontosítjuk.

Jótállás:

Saját tervezésű, általunk kivitelezett bútorainkra 24 hónap jótállást vállalunk. Cégünk két éven belül, rendeltetésszerű használat mellett, bármilyen a gyártás során keletkezett konstrukciós hibát garanciálisan orvosol. A probléma jelzésétől számított 5 napon belül megkezdjük annak kezelését. Az Enter Team által forgalmazott termékekre érvényes a gyártó által biztosított garancia (pl. Rottex matracok: 10 év, Kitmar tolóajtó vasalatok: 10 év, AEG konyhagépek: 2-5 év, Miele konyhagépek: 2 év, ülőgarnitúrák: 2 év). Ezt a gyártó által biztosított jótállási jeggyel, illetve a vásárláskor kiállított számlánkkal lehet érvényesíteni.

Segítségnyújtás:

A nem garanciális körben felmerült problémák (esetleg átalakítások) megoldására – a garanciális időszak letelte után is – szívesen, gyorsan és hatékonyan vállalkozik cégünk. Ez esetben is 5 napon belül reagálunk a megkeresésre.

környezettudatosság

Azáltal, hogy tartós, hosszú időn át elégedetten használható termékeket állítunk elő, szintén csökkentjük munkánk környezetterhelését. Szem előtt tartva a természet védelmét, a tervezés és a gyártás során is törekedünk a környezetbarát megoldások és alapanyagok felhasználására. Telephelyünkön rendszeresen ürített szelektív hulladékgyűjtő-pontot tartunk fenn, itt helyezzük el a beépítésekről visszaszállított – már nem újrafelhasználható – csomagolóanyagokat is.